Naturis


Wegens groeiende belangstelling naar andere versvleesproducten zijn wij vanaf heden ook verkooppunt geworden van het versvleesproduct Naturis. Op dit moment beperken we ons tot de 'Naturis Vers Vlees Compleet'. De Barf-variant kan op bestelling geleverd worden.

Puur Naturis is 100% vlees. In deze producten worden geen granen of rijst verwerkt. Tevens worden er geen smaak-, kleur- en geurstoffen, bindmiddelen en genetisch gemanipuleerde grondstoffen gebruikt.

Buiten de in het vlees aanwezige enzymen, vitaminen, mineralen en aminozuren wordt er een premix van vitamines, mineralen en sporenelementen toegevoegd, zodat het vlees compleet en verantwoord is. Voor de samenstelling van deze premix verwijs ik u graag door naar de website van Naturis (www.naturis.be). Naast deze premix wordt er o.a. zalmolie (omega 3 en 6), glucosamine (green shell mosselconcentraat) en chondroitinesulfaat (uit haaienkraakbeen) toegevoegd.

Samenstelling vlees:
- 62% spiervlees
- 20% bot-/ kraakbeen
- 15% orgaan (lever, nier, pens, long)
- 3% vitaminen/mineralenmix, waarvan 1% vit/min en 2% zeewier (kelp)

Het voedingsadvies voor honden met een goed gewicht is ongeveer 20 gram vlees per kilo lichaamsgewicht per dag. Uiteraard is dit een richtlijn; de ene hond is de andere hond niet.

Omdat de vertering van vlees geheel anders verloopt dan de vertering van brokvoeding, is het niet aan te raden vlees en brokken met elkaar te mengen. 's Morgens brokvoeding en 's avonds vlees, of enkele vleesdagen per week zou beter zijn. Uiteraard kunt u ook het volledige menu uit vers vlees laten bestaan.

De Naturis Vers Vlees Compleet is verkrijgbaar in kip, kip/makreel, kip/pens, kip/rund, rund, rund/kip, eend, lam, geit, hert, puppy premium, zalm, pancreas, paard,kalkoen, konijn, struisvogel, haas en kangoeroe. Deze soorten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 150 gram, 500 gram en 1000 gram.

De prijslijst kan ik u per PDF opsturen. Deze prijzen zijn wat lager dan de prijzen van Carnibest. Kip/rund 500 gram kost bv 1,50 euro, 1000 gram 2,75 euro, de Rund variant kost 1,65 (500 gram) en 3,00 euro (1000 gram).